SPLETNA STAVNICA MELBET

 

Melbet stavnica Melbet mobilne stave
Melbet desktop Melbet mobile

WWW.MELBET.COM

Informacije o stavnici Melbet:

Melbet stavnica je ustanovljena leta 2012, s sedežem na Cipru in ima stavno licenco države Curacao. Že leta beleži impresivno rast, kar glede na to, kaj vse ponuja, niti malo ne preseneča. Že na prvi pogled deluje spletna stavnica Melbet zelo profesionalno, a hkrati preprosto, pregledno in zanesljivo. Sama stran je prevedena na več kot 40 jezikov, med katerimi sta hrvaški in makedonski. Spletna stavnica Melbet ponuja sijajno izkušnjo športnih stav in uporabnikom zagotavlja široko pokritost športnih dogodkov, veliko tipov stav, kot tudi azijski handicap. V športnem delu se nahaja tudi platforma za stave v živo, ponudba stav na virtualne športe in možnost spremljanja športnih rezultatov v živo. Celotna ponudba stavnica Melbet je ogromna; poleg nogometa so tukaj tudi ostali športi, katerih ponudba je zares fenomenalna. Spletna stavnica Melbet ima v ponudbi odlične stave v živo in video prenose v živo vseh pomembnejših športnih dogodkov. V stavnici Melbet lahko igrate tudi Toto 15 (igra, zelo podobna nekdanji športni napovedi,) kot tudi Toto točen rezultat. Izbirajte med nekaj Toto listki, vsak dan; pričakujejo vas bogati jackpoti! Na podporo uporabnikom se lahko obrnete prek e-maila, telefona ali klepeta v živo. Imajo tudi stran za mobilne stave, ki je kompatibilna z vsemi mobilnimi napravami.

Kako odpreti račun v stavnici Melbet?

Odpiranje računa je zelo preprosto in hitro. Za odpiranje računa prekelektronske pošte je potrebno, potem ko obiščete začetno stran in izberete jezik, registracijo začeti tako, da kliknete na gumb "Registration", ki se nahaja na vrhu strani. Nato izberete registracijo prek elektronske pošte, izpolnite obrazec, vnesete svoje osebne in kontaktne podatke, izberete uporabniško ime in geslo ter na koncu kliknete na gumb "Registration". Na koncu svojo registracijo potrdite preko povezave, ki jo boste prejeli na e-mail, ki ste ga uporabili pri registraciji. Potem nakažete sredstva in lahko začnete s stavami.

Kako izvesti vplačilo denarja v stavnici Melbet?

Vplačilo sredstev na vaš račun je mogoče izvesti z vsemi najbolj priljubljenimi plačilnimi sredstvikot so kreditne in debetne kartice (Visa, Mastercard), s priljubljenimi elektronskimi denarnicamiNeteller ali Payeer, e-pay, Paysafecard, EcoPayz ali Bitcoin. Minimalno vplačilo na vaš račun v tej stavnici je samo 1€.

Kako izplačati denar iz stavnice Melbet?

Izplačilo denarja iz spletne stavnice Melbet lahko izvedete preko kreditne ali debetne kartice (Visa). Izplačilo lahko izvedete tudi preko Neteller-ja, Payeer-ja, EcoPayz-a ali Bitcoin-a. Minimalno izplačilo je prav tako samo 1€.

ŠPORTNA STAVNICA MELBET

Melbet stavnica

Ponudba stav stavnice Melbet:

Športne stave: Stavnica Melbet ima v svoji ponudbi skoraj vse športe, ne glede na to, ali ste ljubitelj evropskega nogometa ali priljubljenih ameriških športov (NFL, NHL, MLB, NBA), če vas zanimajo stave na šah, kegljanje ali konjske dirke, če ste ljubitelj Formule 1; v stavnici Melbet boste zagotovo našli svoj najljubši šport. V stavnici Melbet lahko stavite na naslednje športe: nogomet, tenis, košarka, ameriški nogomet, baseball, kolesarstvo, boks, e-šport, floorball, golf, hokej na ledu, kriket, loterija, moto-dirke, odbojka, pikado, rugby, rokomet, biljard, namizni tenis, konjske dirke, pasje dirke, šah in drugo. Ponudba stav na priljubljene lige in tekme pokriva preko 1500 različnih vrststav na tekmo. Poleg tako široke ponudbe imajo tudi izredno zanimive razdelave na različne športe.

Stave v živo Melbet: Stavnica Melbet ima zelo mamljive stave v živo – stave na tekme v teku. Stave v živo pri Melbetu ponujajo različne dogodke in številne vrste stav. V ponudbi je seveda največ nogometa, poleg nogometa pa imajo tudi veliko tenisa, košarke kot tudi veliko ameriških športov. Poleg vsaketekme se nahaja oznaka VIDEO, v kolikor imajo ob stavah tudi video prenos v živo. V kolikor kliknete na tekmo v teku, a nima oznake VIDEO, lahko spremljate podrobno poročanje v živo. Imajo tudi funkcijo Multi-live, ki vam omogoča, da preko video prenosa istočasno spremljate nekaj tekem - idealna stvаr zа kombinirane stave v živo!

STAVE IN PRENOSI V ŽIVO MELBET

Stave in prenosi v zivo Melbet

Izgled konzole za stave v živo, z video prenosi, s pomočjo funkcije Multi-live!

Prenosi v živo Melbet: Prenose v živo lahko brezplačno gledаte nа svojem rаčunalniku ali mobilnem telefonu. Melbetovi prenosi v živo pokrivajo nekatere od najboljših nogometnih lig, poleg tega pa še tenis, košarko, rokomet, hokej in še veliko več...

STAVE MELBET PREK MOBILNEGA TELEFONA

Stave Melbet prek mobilnega telefona

Stave v živo Melbet prek mobilnega telefona z video prenosom!

Stave Melbet prek mobilnega telefona: Svet športa vam je sedaj pri roki celo takrat, ko niste v bližini računalnika. Ne glede na to, ali gre za stave v živo ali stave v zadnjem trenutku, nikoli ne boste zamudili akcije! Stavnica Melbet ima tudi stran za stave preko mobilnega telefona, ki je kompatibilna z vsemi mobilnimi napravami. Stavite lahko na vse športe, ki jih imajo v ponudbi, na voljo pa so tudi stave v živo. Kar je potrebno še posebej izpostaviti je izobilje video prenosov tekem, ki jih lahko gledate popolnoma brezplačno, preko svojih mobilnih naprav!

BONUS SPLETNA STAVNICA MELBET

Melbet zagotavlja vsem novim uporabnikom 100% bonus na prvo vplačilo. Bonus je do 100€. Da bi dobili bonus, se je potrebno registrirati v stavnici Melbet in izvesti prvo vplačilo (minimum 1 €). Vaše vplačilo se bo avtomatsko podvojilo, vse do 100 €. Pravila za izplačilo: 5x vložiti vplačani znesek in bonus všportni stavnici(combo stave), pri čemer morajo imeti najmanj trije dogodki koeficient 1.40 ali večji.
VZEMI BONUS MELBET

Posebnosti stavnice:

- Preprosta izdelava listka in zelo preprosta uporaba stavnice.
- Veliko število video prenosov v živo!
- Dovolj možnosti za vplačilo in izplačilo.
- Možnost vplačila stav preko mobilnega telefona.
- V primeru težav vam je na voljo tehnična podpora.
- Pozitivna stvar je v tem, da so dobrodošli igralci iz vseh držav balkanske regije.
- Ekskluzivna sekcija za virtualne športe.
- Stavnica je na voljo v hrvaškem in makedonskem jeziku.

Melbet stavnica

Ostalo:

Melbet ima zelo preprosto stran za uporabo, kjer ne potrebujete veliko časa, da najdete tisto, kar želite.

PREGLED SPLETNE STAVNICE MELBET
Singli: Da
Način vplačila: Debetne in kreditne kartice (Visa, MasterCard), Skrill, Neteller, Payeer, e-pay, Paysafecard, EcoPayz, Bitcoin.
Minimalno vplačilo: 1€
Maksimalno vplačilo: Brez omejitev.
Stroški vplačila: Brez provizije.
Način izplačila: Debetne in kreditne kartice (Visa, MasterCard), Neteller, Payeer, Paysafecard, EcoPayz, Bitcoin.
Minimalno izplačilo: 1€
Maksimalno izplačilo: Brez omejitev.
Stroški izplačila: Brez provizije.
Minimalno vplačilo na listek: 0.20€
Maksimalno vplačilo na listek: Brez omejitev.
Maksimalni dobitek: 50.000€
Valute: EUR, USD, HRK, BAM, MKD, RUB, CHF, HTG, UAH, KZT, KGS, AZN, MDL, GEL, AMD, TMT, TJS, PRB, TRY, MNT, Milli-Bitcoin, COP, XAF, CNY, IRR, CLP, PEN, ARS, MXN, UYU...
Jeziki: Angleški, hrvaški, makedonski, arabski, danski, španski, indonezijski, korejski, poljski, ruski, beloruski, nemški, estonski, indijski, italijanski, litvanski, portugalski, slovaški, turški, vietnamski, bolgarski, grški, finski, japonski, norveški, brazilski, ukrajinski, češki, francoski, madžarski, romunski, švedski, kitajski…
Format kvot: Vsi formati.
Tehnologija zaščite podatkov: SSL
Mobilne stave: Da
P2P stave: Ne
Spletna podpora uporabnikom: Da
Ostalo: Na spletni strani Melbet lahko najdete pregled kvot, rezultate in prenose v živo.
Športna stavnica Melbet

Zaključek:

Vse, kar igralec potrebuje, se nahaja v stavnici Melbet. Imajo bogato in raznovrstno ponudbo z velikim številom stavnih opcij, dobre koeficiente, stran za mobilne stave, odličen bonus za nove uporabnike, 100% do 100€, in vse to ob hitrem izplačilu, zaradi česar je Melbet ena od boljših spletnih stavnic in si zasluži vsakršno priporočilo!

OBIŠČITE MELBET